Uw Gebouw

Benieuwd naar de bouwgeschiedenis van uw geliefde woning of uw bijzondere kantoor? Wil u meer weten over de architectuur van uw favoriete gebouw?

Joosje van Geest doet onderzoek naar gebouwen en speurt in archieven naar historische foto’s, bouwtekeningen, kadastrale en topografische kaarten. Zij levert een geïllustreerd verhaal over uw pand. De architect, de bouwstijl, het interieur, de geschiedenis en de ruimtelijke ontwikkelingen in de omgeving worden inzichtelijk gemaakt.

Ook leuk om cadeau te doen!

De historische informatie wordt in een fotoboek, poster of webpagina ondergebracht. In overleg kunnen vorm en inhoud naar uw wens worden aangepast en ‘op maat’ worden gemaakt. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om het fotoboek aan te vullen met enkele eigen foto’s en om specifieke vragen omtrent de bouwgeschiedenis te stellen. Het fotoboek is uitgebreider en biedt meer informatie dan de poster. De ingelijste poster toont de mooiste afbeeldingen en is geschikt voor aan de muur. De producten zijn uniek en worden op professionele wijze vervaardigd.

Bij interesse en voor nadere informatie kan u telefonisch of per email contact opnemen; 06-44192614

info@joosjevangeest.nl